Så du er interesseret i at få en rigtig espressomaskine, så du kan brygge autentisk espresso, cappuccino og latte i dit eget køkken. Det er helt sikkert en god ide, hvis du elsker god kaffe, og med en vis vejledning bør du være i stand til at vælge den bedste espressomaskine for at imødekomme dine individuelle behov, ønsker og budget.

Med en god espresso maskine, god espressokaffe, lidt øvelse og lidt tålmodighed, kan du snart fylde din kop med ren glæde, der konkurrere (eller overstiger!) den kaffe du får på de fineste caféer. Og skønheden ved at eje og mastere din egen espressomaskine er, at du kan brygge, når du vil, den måde du kan lide det og til en brøkdel af prisen / koppen i forhold til at gå ud på en restaurant eller cafe.

De fleste espressomaskiner, vi bruger, omfatter også en dampstang til skummetmælk, så du kan også tilberede cappuccino og latte drinks. Men dette afhænger selvfølgelig af, hvilken type espressomaskine du vælger.

Læs i øvrigt om den sundeste kaffe du kan drikke her.

Der er fire generelle typer espressomaskiner beskrevet nedenfor – det første trin i din proces bør være at indsnævre hvilken type maskine der passer bedst til dig. Dette afhænger af flere faktorer, herunder:

Ønsket brugervenlighed, herunder trin, der kræves for at brygge, kræves for at optimere dine espresso skud, ekstra udstyr, der måtte være nødvendigt (såsom en kaffekværn) og rengørings- / vedligeholdelseskrav.

Din præference enten i retning af enkelhed eller højteknologisk sofistikering med masser af funktioner og automatiske funktioner.

Mængden af ​​plads du er villig til at allokere til en espressomaskine. Nogle maskiner er meget små og kompakte, mens andre (især fuldautomatiske maskiner) kan være ganske store.

Og sidst men ikke mindst, dit budget $$$.

 

Du behøver ikke at bruge en formue til at nyde autentiske, lækre espresso, cappuccino eller latte derhjemme. Mere vigtigt er kvaliteten af ​​espesso bønnerne og kaffekværnen (for at sikre en fin finhed og slibekonsistens).

 

Espressomaskine typer

Semiautomatisk espressomaskine

Semi-automatiske espressomaskiner er den mest almindelige type med en elektrisk bryggepumpe, der manuelt tændes og slukkes af brugeren. Disse maskiner er relativt enkle at betjene, men (sammen med håndtagsmaskiner) kræver det mest manuelle indgreb.

Fuldautomatisk espressomaskine

Super-duper-fuldautomatiske espressomaskiner er sofistikerede maskiner, der går fra bønner til kop med et enkelt tryk. De anvender en indbygget kaffekværn og bryggemekanismer, der automatisk maler kaffen, fylder filterkurven, brygger en forudbestemt mængde espresso og dumper derefter det anvendte kaffegrums i en intern affaldsbeholder. Hver cyklus tager typisk et par minutter at fuldføre; på hvilket tidspunkt kan det let gentages at lave en ny omgang espresso. Disse maskiner kan også skumme mælk til fremstilling af cappuccino eller latte ved hjælp af enten en dampstang eller automatisk mælkeskumsystem afhængigt af modellen.

Manuel espressomaskine med håndtag

Manuel espressomaskiner tilbyder gammel stil og håndværk med evnen til at brygge udsøgt espresso; Men de kræver den højeste grad af færdighed at mestre og anbefales kun til hands-on espresso purister, som er villig til at investere tid og kan lide at eksperimentere. At lave et perfekt espresso skud fra en manual håndtags-espressomaskine er en virkelig givende oplevelse. Du bliver faktisk en del af brygningsprocessen; med træning og beslutsomhed minder det i virkeligheden om at lære at spille på et nyt musikinstrument.

Kapsel espressomaskine

kapsel-espressomaskiner er den ultimative bekvemmelighed og er ideelt til kontorer, restauranter og andre stedet hvor det skal gå stærkt såvel som i hjemmet. Indsæt blot en kapsel efter eget ønske, der er fyldt med malet kaffe, i maskinen, og tryk på en knap for at fremstille en rig, tyk autentisk espresso. De fleste af de kapsel espressomaskiner, vi anvender, er også udstyret med en dampstang eller automatisk mælkeskumningssystem til fremstilling af cappuccino og latte.Vær opmærksom på modellen, da nogle få maskiner udelukkende er designet til kun at brygge espresso.

Som nævnt tidligere, er det kun dig selv, der ved hvad du vil have. Vi håber at dette indlæg har gjort dig lidt klogere på hvilken espressomaskine du bør købe. Du kan få overblik over de bedste modeller i espressomaskine test her. Her kan du samtidig læse om fordele, ulemper og særlige funktioner ved hver espressomaskine.

Er espresso sundt for dig?

Det korte svar er ja. Her er der listet top 5 af helbredsfordele ved at drikke espresso:

  1. Det styrker langtidshukommelsen
  2. Det øger dit fokus
  3. Det kan hjælpe på vægttab
  4. Det reducerer risiko for hjertestop/slagtilfælde
  5. Det reducerer risiko for type 2 diabetes
Author

Write A Comment