Er du på udkig efter en ny gamer mus, så du kan være endnu hurtigere, skarpere og bad-ass i dit yndlings computerspil? Så er du kommet til det rette sted. I denne guide vil vi skrive om de bedste gamer mus, både med og uden ledning, som du med garanti vil blive glad for. Vi har testet to af modeller, som du kan læse mere om nedenfor.

Bedste trådløse gamer mus – Logitech G Pro Wireless

Logitech G Pro Wireless tager kronen for den bedste trådløse gaming mus, fordi den har den smidigste tracking på tværs af apps og spil og en konsekvent trådløs ydeevne. Det har ikke så mange knapper som konkurrenter, men uanset spillet genre, vil de fleste nok gerne ofre de ekstra knapper til G Pro’s fantastiske tracking og nøjagtighed.

G Pro Wireless er et af de bedst mulige spilmus nogensinde. Hvorfor? På grund af dens 100-16.000 DPI High Efficiency Rating Optical (HERO) sensor. I test, uanset hvilke spil som blev spillet, er markøren og din hånd synkroniseret, og på grund af hvor let G Pro er, blev de fineste håndbevægelser afspejlet på skærmen. Jeg tror ikke, at G Pro endda har brug for en øjeblikkelig DPI-switcher til FPS spil – en sideknap, der gør det muligt at sænke markørens følsomhed for mere præcist at rette et skud, (også kendt som en sniperknap) – fordi den sporer præcist og hurtigt nok i forvejen.

G Pro Wireless huser sin USB-modtager inde i musen, hvilket gør den endnu mere bærbar end andre Logitech-trådløse spilmus, som Logitech G903. Selvom du ikke vælger at købe en PowerPlay trådløs opladningsmåtte, varer G Pro cirka 60 timers brug på en enkelt opladning (med lyset slukket), så du behøver ikke at skifte batteriet. I den første uge af testen af G Pro måtte jeg kun oplade det to gange, og det var med RGB-belysning tændt.

Bedste gamer mus med ledning: Razer Deathadder Elite

Måske er en af de mest elskede gamer mus nogensinde lavet, idet Razer DeathAdder Elite er en behagelig oplevelse. Den største anke mod Elite er, at den kun er tilgængelig for højrehåndede brugere.

DeathAdder Elite har også i alt syv programmerbare “HyperSense” knapper, som du kan bruge til … ja, næsten alt, virkelig. Hvis du kan lide at have et stort antal muligheder for at kontrollere handlinger under fingerspidserne, er Razer Deathadder Elite ideel.

Mens vores trådløse valg bruger Logitechs egen HERO sensor til tracking, stikker DeathAdder Elite af med sin egen testede og gode optiske teknologi. Men dette er ikke en dårlig ting! DeathAdder Elite har en god sensor, og selvom den ikke har en sniperknap, som gør det nemmere at zoome ind på dit mål, er det mere end præcist nok til FPS titler som Battlefield V, mens det stadig er være egnet til et MOBA spil, som League of Legends.

DeathAdder Elite rammer plet for en kablet spilmus: den er prisvenlig – du kan ofte hente det for mindre end 400 kr – og har fremragende ydeevne.

 

Author

Write A Comment