Hvorfor skal du købe en ledningsfri støvsuger?

Da ledningsfrie støvsugere først kom på markedet, så var de ikke særlig gode overhovedet. De havde en dårlig sugeevne og kunne ikke køre særlig lang tid af gangen. Over de sidste par år har dette dog ændret sig drastisk. I dag kan du få ledningsfrie støvsugere, som er lige så kraftige som støvsugere der er tilsat en stikkontakt. Batteritiden er på mod en time og nogle modeller giver også mulighed for at skifte mundstykket som man kender det, fra de traditionelle støvsugere. De rigtig gode ledningsfrie støvsugere koster dog lidt ekstra.

En af grundende til at ledningsfrie støvsugere er blevet så populære de senere år er uden tvivl bekvemmelighed. I stedet for at lave en hovedstøvsugning en gang om ugen, kan man nu nøjes med at tage mindre støvsugninger, men flere gange om ugen. Ledningsfrie støvsuger står oftest fremme, da de næsten ikke fylder noget. Herefter er det ekstremt let at hente den og foretage en støvsugning og efterfølgende stille den tilbage igen.

For at opsummere: Ledningsfrie støvsugere er gode, hurtige, lette og bekvemmelige at arbejde med. De gør et rigtig godt job, når det kommer til sugeevne. Du skal helst undgå meget billige støvsugere, men hvis du bruger omkring de 2000 kr., så kan du sagtens få en model, som er rigtig god, selvom de allerbedste på markedet hurtigt kan koste dobbelt op.

Hvor alsidige er ledningsfrie støvsugere?

Det generelle indtryk af ledningsfrie støvsugere er at de er utroligt alsidige – og dette er da også tilfældet. De fleste modeller består af en stor hoveddel, som man kan holde på via et stort håndtag. Herudover er der også en tænd/sluk knap på selve håndtaget. Så er der selve støvsugerhovedet, som kører over gulvet – præcis som en normal støvsuger. På nogle modeller kan du fjerne hovedet og bruge støvsugeren oppe i vindueskarme og oven på skabe, hvilket også er utrolig smart.

En god ledningsfri støvsuger bør komme med flere forskellige mundstykker, så du både kan bruge den i bilen, på bordet og under sengen. Derudover bør der også være en opladerstation med, så den altid kan stå i denne og oplade til næste gang du skal bruge den.

Hvordan er batteriet på en ledningsfri støvsuger?

Der kan være stor forskel på batteriet i de forskellige ledningsfrie støvsugere, som der findes på markedet i dag. Hvis du vælger en model som er en dedikeret ledningsfri støvsuger, så er der i de fleste modeller et ganske fornuftigt batteri i. De fleste modeller giver mulighed for at støvsuge i op til en hel time, hvilket burde være nok til selv den største rengøringsfanatiker.

Du skal dog være meget opmærksom på hvilket model du ender med at købe. Der er nemlig mange modeller som har et lille batteri, da de også kan fungere som helt små støvsugere du kan bruge på bordet – disse kan måske holde i 10 minutter på maximum sugeevne. Du skal derfor gå efter en af de bedste modeller og hvis du mangler hjælp til købet, så kan du finde en oversigt over de bedste ledningsfrie støvsugere på markedet her.

Du oplader batteriet på støvsugeren ved at sætte den i en opladerstation. Opladningen tager typisk et par timer og herefter er støvsugeren klar igen. Hvis der ikke medfølger en opladerstation, så er der blot et kabel som går fra stikkontakten og ind i støvsugeren i stedet for. De fleste modeller er lavet så de kan stå oprejst, også selvom de ikke er påsat i en opladerstation.

Når du benytter den ledningsfrie støvsuger, så vil der typisk være et display på maskinen, som angiver hvor meget batteri du har tilbage. Hvis man er igang med en lidt større støvsugning, så er det meget rart at kunne holde øje med, hvor meget batteri man har tilbage, før den går ud.

Vi håber du blev lidt klogere og finder en model der passer til dig.

Author

Write A Comment